Home Page

buddy belt

De riem die je rijder op hun gemak stelt !

Onzeker of je passagier een goede grip kan krijgen tijdens het rijden?

U wilt met uw vrouw - zoontje of dochter een ritje maken, maar vasthouden is moeilijk ! Bij het stoppen krijg je die vervelende helm "bang " van uw passagier ? Het antwoord is onze Buddy Belt !

Met onze gepatenteerde verstelbare handgreep mechanisme heeft de passagier nu de verhoogde veiligheid, stabiliteit , en het gemak om te genieten van de rit .

buddy beltbuddy belt

De handgrepen kunnen worden ingesteld vanaf de bestuurders kant , naar het centrum van de chauffeurs heup of ergens tussenin , één keer beveiligd zullen ze niet terug verschuiven tijdens het rijden .

buddy beltbuddy belt

Wil je wat extra nier en rugsteun voor die langere ritten ? Dan is er de" Cruiser" Buddy Belt. De Cruiser heeft dezelfde verstelbare handgrepen als de standaard riem , behalve dat de achterste laag materiaal 12.5cm breed is en 9.52 cm dik met poly schuimvulling .

buddy belt

Drie grootten

Small 66-86 cm
Medium 86-110 cm
Large 110-137 cm

 

Prijs

BUDDY BELT 62 €
CRUISER BELT 87 €
BELT EXTENSION 22-27 cm 7 €

 

Sinds de Buddy Belt wordt gedragen over je broek en riem, en meestal over een lederen jasje of regenpak , moet je 5-7 cm toe voegen aan uw werkelijke taille omvang, om de juiste riem maat te bepalen . Er is ongeveer 9 centimeter van aanpassing in elke riem . Eenmaal aangepast wordtalles op zijn plaats gehouden met een Velcro ® sluiting.

De band uitbreidingen zijn ontworpen voor 22-27 cm toe te voegen aan de taille van een van onze standaard of " Cruiser" Buddy Belt modellen. Biedt het extra gemak voor die gevallen waarbij die extra zware jas, de Buddy Belt net iets te krap uitvalt. Gebruyikt voor motorfietsen tot jetskli en sneeuwscooters . De extensions zijn gemaakt van dezelfde polypropyleen singels als onze riemen .

 

 

Bovenstaande prijzen zijn exclusief verzend-en administratiekosten en hangen af van de dollar wisselkoer .

Buddy Belt Enterprises, Inc. Copyright © 1999 - 2000 All rights reserved